Referenties


Al vele jaren werk ik samen met Wendy bij grote en middelgrote projecten. Denk aan de voorbereiding van nationale en internationale vastgoedbeurzen en relatiemanagement projecten.

De uitvoering van een groot internationaal ‘name change’ project was ook bij haar in zeer goede handen.

Wendy is professioneel, zeer pro actief, efficiënt, betrouwbaar, teamplayer, flexibel, kostenbewust, creatief en uiterst plezierig om mee samen te werken.

lLiesbeth Kramer, Reputatiemanager NVM Business
(voorheen Bouwfonds en SNS Property Finance)


Wendy is voor mij een vrouw die je een opdracht kan toevertrouwen. Met name als het gaat om het op orde brengen van de back office van organisaties. Veelal schort het hieraan in ondernemingen. In de diverse klussen die we samen hebben gedaan, is Wendy in staat gebleken om hierin echt het verschil te maken.

Ze is scherp in het analyseren van een opdracht of probleem. Blijft rustig en vraagt daarbij door met behulp van scherpe vragen. Zij heeft daardoor heel snel door waar de verbeteringen te maken zijn.

Als ze de analyse en het plan helder heeft, gaat ze direct aan de slag met veel energie. Hierbij geldt deadline is deadline. Voor een opdrachtgever is dit heel fijn en het wekt vertrouwen. De resultaten zijn goed en de oplossing is werkbaar.

Wat ik bovendien fijn vind, is dat ze niet als externe gaat theoretiseren, maar op zoek gaat naar pragmatische oplossingen. Wellicht speelt haar herkomst uit Zeeland hierin een rol.

Kortom, het is fijn om Wendy in te huren voor dit soort opdrachten.

Savills  Peter Sybesma, Directeur Vastgoedbeheer Savills


Ongeveer vanaf het begin is Wendy betrokken bij KaapZ. Zij ondersteunt ons op een hele efficiënte en plezierige manier met uiteenlopende activiteiten. Zij stimuleert ons te doen wat we ons hebben voorgenomen. Zorgt dat onze 2-jaarlijkse internationale workshops over Future Search tot in de puntjes zijn georganiseerd. Van website tot aanmelding, van het contracteren van het conferentieoord met hotelovernachtingen, de organisatie van een inspirerend avondprogramma tot de volledige financiële afwikkeling.

Voor ons is Wendy een professionele, plezierige en betrokken collega waar het erg prettig mee samenwerken is. Ze heeft een goed gevoel en overzicht van wat nodig is en zorgt ook dat dat er komt of wordt gedaan.

KaapZ  Gemma van der Ploeg, Organisatie-adviseur KaapZ